Horoscop personalizat 2011

joi, decembrie 07, 2006

Asigurari online : polite RCA si CASCO

De curand pe piata romaneasca au inceput sa apara o serie de brokeri si companii de asigurari care ofera de a cumpara online polite de asigurare de tipul RCA si CASCO. Este un lucru binevenit acest lucru mai ales ca ele in mare parte sunt produse standard iar de multe ori timpul pierdut cu mersul pana la un broker si administrarea offline a polite este destul de mare.

Exista mai multe astfel de companii care ofera astfel de servicii. Mie mi-au atras atentia 2 astfel de website-uri apartinand aceluiasi broker de asigurari, Capital & Alliance Insurance Broker : www.raspunderecivilaauto.ro si www.asiguraricasco.ro

Ceea ce este interesant la aceste site-uri este faptul ca ele nu sunt doar simple instrumente de vanzare ci ofera si o serie de servicii aditionale si gratuite. Cu alte cuvinte CAIB ofera posibilitatea de ati administra online politele de asigurare RCA si CASCO. Dintre facilitatile enumerate amintim urmatoarele:

* Anuntare din timp cand trebuie sa iti reinnoiesti asigurarea.
* Poti vedea rapoarte centralizate cu toate asigurarile RCA pe care le inchei prin site-ul nostru.
* Poti reinnoi simultan mai multe contracte de asigurare.
* Cu un singur cont poti comanda asigurari RCA pentru oricate masini, pentru persoane fizice si juridice.

In plus pe aceste site-uri poti consulta online si gratuit tarifele a 8 companii de asigurare: ASIBAN, Asigurare-Reasigurare Astra S.A. , Asigurarea Romaneasca - ASIROM S.A. , Asitrans S.A., BCR Asigurari S.A. , Interamerican Romania Insurance Company S.A., Omniasig S.A. , Unita Asigurari Wiener Stadtische S.A.

Sau poti utiliza calculatoarele de tarife care pe baza informatiile introduse referitoare la masina pe care o aveti va calculeaza pretul exact al unei asigurari.

www.raspunderecivilaauto.ro si www.asiguraricasco.ro - doua site-uri utile pentru posesorii de autoturisme!