Horoscop personalizat 2011

joi, martie 23, 2006

Articole pentru bebelusi si parinti

Magazinele virtuale care ofera articole pentru bebelusi si pentru parintii lor au inceput sa-si faca aparitia si in Romania de ceva vreme. Comparativ cu alte tipuri de magazine online am putea spune ca in acest moment exista o piata bine definita pentru aceasta categorie de clienti.

Ce este interesant la aceste magazine este faptul ca ele nu se limiteaza la a oferi o gama diversificata de produse pentru copii ci incearca si reusesc sa creezi o intreaga comunitate virtuala. Astfel in cadrul acesturi website-uri ai posibilitatea de a:
- citi articole care acopera foarte multe subiecte (de la sarcina la nastere , la modul in ingrijire a sugarilor , probleme medicale etc)
- participa activ pe forumurile de discutii unde puteti puteti pune intrebari si puteti sa impartasiti din experienta voastra
- publica fotografii si de a participa la concursuri

In continuare va voi prezenta o serie de magazine online ce ofera produse pentru bebelusi.

Nume magazin: Bebelusul Tau
Adresa web: http://www.bebelusultau.ro/
Info: aici parintii pot cumpara, prin comanda telefonica sau pe Internet, totul pentru bebelusii lor.
Produse: Patuturi din lemn, pliante, saltele pentru patuturi,lenjerie patut, haine, mese pentru infasat, articole pentru baie, balansoare, carucioare ,fotolii auto ,tarcuri ,premergatoare ,articole pt. siguranta ,aparate supraveghere,mobilier Pali, cosmetice bebelusi ,cosmetice mamici, scutece finet, scutece unica folosinta ,cantare,termometre ,
Umidificatoare , biberoane, tetine, sterilizatoare, incalzitoare biberoane, prepararea hranei ,scaune pentru masa , suzet, humana, chicco, produse anita


Nume magazin: Trei Ursuleti
Adresa web: http://www.TreiUrsuleti.ro
Info: Magazin virtual complet pentru copii si mamici. Livrare in toata tara si GRATUIT in Bucuresti. Preturi mai mici decat in magazine.
Produse: patuturi bebelusi,patuturi pentru copii,chicco, carucioare, marsupiu,haine pentru gravide ,scaun copil bicicleta ,jucarii ,incaltaminte ,premergatoare ,papusi barbie ,masinute copii ,haine de papusi ,trusou nou nascuti ,leagan bebe bertoni ,patut lemn
baby phone ,cutiuta muzicala ,termometru pentru frunte ,produse pentru copii ,incalzitor biberoane


Nume magazin: ChicBebe
Adresa web: http://www.ChicBebe.ro
Info: magazinul unde gasesti totul pentru bebelusul tau. Vino sa vezi! Totul... din dragoste pentru el...
Produse: Cosmetice , Scutece de finet , Scutece de unica folosinta , Cantare , Umidificatoare ,Termometre , Detergenti si balsam rufe , Articole utile , Sterilizatoare ,Incalzitoare , Produse farmaceutice , Tensiometre , Inhalator,Patuturi din lemn , Tarcuri , Incaltaminte , Lenjeria de pat a micutului , Imbracaminte , Carucioare , Fotolii auto ,] Articole de servit masa , Mese de infasat , Articole pentru baie , Ceasuri pentru copii , Lustre si lampi de veghe , Saltele Durflex , Saltele Babyflex , Mobilier divers , Patuturi pliante , Balansoare , Saritoare , Perne nou-nascut , Dresuri si sosete , Accesorii , Genti / Rucsacuri , Saltea din fibra de cocos, Biberoane , Lanturi si suzete , Cereale cu lapte , Cereale fara lapte , Supe si meniuri , Desert , Ceai instant de plante, Ceai instant de fructe , Tetine , Lapte , Canute bebelusi , Bavetele , Port suzete , Farfurii si lingurite , Sucuri , Preparare hrana.

Nume magazin: Probebe
Adresa web: http://www.probebe.ro/
Info: Magazin online pentru bebelusul tau.
Produse: Cosmetice Bebe , Articole pentru igiena ,Articole pentru baie, Siguranta Bebe ,
Sanatate Bebe , Hrana Bebe ,Biberoane ,Tetine ,Suzete ,Articole uzuale pt. masa ,Scaune pt. servit masa ,Accesorii pt. alaptat ,Articole practice in alimentatie, Jucarii carut, patut
Caruseluri ,Zornaitori ,Jucarii dentitie ,Jucarii muzicale, Jucarii pentru baie ,Jucarii din plus ,Jucarii spatii largi ,Jucarii diverse, Accesorii pentru joaca.

32 Comments:

At 1:28 p.m., Blogger Muc cel Mic said...

As mai adauga si...

Muc cel Mic - magazin pentru pitic!
Magazin complet pentru bebelusi si copii. Intreaga ta lume se invarte in jurul copilasului tau! Vino la Muc cel mic pentru a-i oferi tot ceea ce are nevoie! Vom fi mereu alaturi de Dvs. Aici veti gasi tot ceea ce aveti nevoie pentru a creste un copil vesel, frumos, sanatos si inteligent. Va oferim o gama variata de articole, atat pentru bebelusi si copilasi mai mari cat si pentru mamici, tatici si bunici. E locul ideal pentru a gasi cadoul potrivit pntru cei dragi. Faceti un tur al tuturor categoriilor si nu veti fi dezamagiti! Clientul nostru - stapanul nostru! orice sugestie este binevenita. Suntem tineri si crestem impreuna!

Muc cel mic va ofera

Camera mea
Balansoare
Decoratiuni
Patuturi
Educatie
Jocuri
Povesti interactive si nu numai Soft educational pentru scolari Soft educational prescolari Teste pentru clasa a VIII-a
Electro
Incaltaminte
Botosei
Ingrijire si igiena
Accesorii La baie
Jucarii
Centre de activitati
Inele gingivale
Jucarii atasabile, caruseluri Jucarii pentru baie
Jucarii plus
La garaj... masinute, trenulete, Seturi constructii
Zornaitori si jucarii muzicale Accesorii camera copil
Jocuri educative-distractive Activitati si vehicule
La masa
Accesorii
Biberoane
Cani si boluri
Scaune masa
Suzete
Tetine
Pentru mami
Vacanta
Transport
Accesorii
Premergatoare
Scaune masina
Carucioare


Activitati pt copii ->
Calendarul dezvoltarii copilului
Cele 28 zile
Grafice crestere
Nume copilasi
Retete-PapaBun ->
Utile Legislatie
Povesti, poezii, proverbe ->
Concursuri
Dictionar util >
40 saptamani in balon
Calculator DPN
Calculator ovulatie
Calculator IMC
Calculator IMC copii
Greutatea ideala
Calculator calorii zilnice
Calculator crestere copii 0 - 2 ani
Calculator crestere copii 2 - 20 ani
Alte calculatoare utile
Numele potrivitAfla sexul copilului
Horoscopul copiilor
Horoscop zilnic parinti

Preconceptia
40 saptamani in... balon
Avortul, nasterea si lauzia
Adoptia
Sanatatea
Alimentatia
Crestere si dezvoltare
Educatie si joc
Sa ne relaxam!
Stiri, noutati, info
Povestea mea...
Trimite si tu un articol >
Si mami si tati se pot juca!

 
At 9:29 p.m., Blogger coka said...

Eu vreau sa adaug ejunior.ro.

Este un magazin pentru copii lansat de curand, dar acest lucru nu ii impiedica pe cei de la ejunior sa ofere servicii de calitate clientilor.

Eu personal am facut mai multe comenzi pana acum si sunt foarte multumita: am gasit pe acest magazin tot ce aveam nevoie in calitate de proaspata mamica, livrarea a fost extraordinar de promta iar preturile sunt foarte bune.

 
At 11:15 p.m., Blogger ioanaianos said...

www.bebeplanet.ro este un magazin virtual care va ofera intreaga gama de produse destinate noua, parintilor, si bebelusilor, dar si informatii de ultima ora despre "viata de dinaintea vietii" - perioada de graviditate.
BebePlanet ofera raspunsurile specialistilor la intrebari cum ar fi: "Care este alimentatia recomandata in perioada de graviditate?", "Cat de importanta este comunicarea dintre parinti si fat?" etc. In plus, ai la dispozitie si un forum, in care sa schimbi pareri, idei, sfaturi ...

 
At 1:21 p.m., Blogger babykid said...

www.BabyKid.ro
Magazin virtual cu articole pentru bebelusi si copii. O gama variata de articole pentru bebelusi si copii. Ti le livram direct acasa, iar tu ai mai mult timp sa petreci alaturi de copilul tau.
www.BabyKid.ro

 
At 5:36 p.m., Blogger Kids Shop said...

www.kids-shop.ro este nu doar un magazin online ci si o revista online comlexa pentru parinti.

Magazinul online nu s-a lansat inca propriu-zis ci urmeaza sa vina cu surprize frumoase pentru parinti si copii!

 
At 10:27 p.m., Blogger Bridge Concept said...

articole-copii.ro - alinta-l in fiecare zi este un alt site de unde-ti poti cumpara gama completa de botosei - singurul loc unde e prezenta toata gama baby fox. Gasesti si multe alte articole baby ono produse care le gasesti doar pe acest site. in curand vor fi si produse difrax la care va f tot cu exclusivitate.

e un site se care se dezvolta si este in crestere.

 
At 5:58 p.m., Blogger Andrei Cosmovici said...

www.patuturibebe.com

Un site care comercializeaza doar mobilier integral din lemn pentru copii, solid, de calitate, finisat doar cu lacuri pe baza de apa.

 
At 11:35 p.m., Blogger Csori said...

Kidcity.ro - Magazin online de jucarii copii, ghid complet pentru parinti cu gradinite particulare, Agentii babysitting, After school dar la noi gasiti si mobilier camera copii, mobilier garadinita, mobilier scolar, jucarii din lemn si multe alte produse

 
At 7:37 p.m., Blogger Articole-pentru-copii.ro said...

www.articole-pentru-copii.ro - un supermagazin pentru copii si mamici.

www.articole-pentru-copii.ro este un magazine online care se distinge prin varietatea de produse si game, prin ofertele de pret foarte bune, precum si prin promptitudinea si seriozitatea fata de clienti.

Veti gasi o gama de produse si de branduri foarte variata, asa incat este aproape imposibil sa nu gasesti produsul dorit: carucioare, patuturi, scaune auto, scaune de masa, premergatoare, triciclete...iar pe restul, va lasam sa le descoperiti.

Nu ratati ‘ofertele speciale’, ‘oferta fiecarei luni’, precum si ‘produsul cu cel mai bun pret din Romania’.

 
At 12:36 p.m., Blogger Yumi - pentru copii said...

Yumi- magazin pentru copii si bebelusi. Vizitati-ne la www.CopiiYumi.com. Suntem mici, dar flexibili si deschisi...si oferim produse pentru pitici, adica: carucioare, patuturi din pal si metalice, tarcuri, scaune auto si scaune de masa, premergatoare si balansoare, accesorii pentru masa, pentru patut - lenjerii de pat, perne de alaptat, saci de dormit, accesorii pentru baie si cam tot ce iti trebuie pentru ca puiutul tau sa creasca mare.
www.CopiiYumi.com e si album foto pentru a-ti impartasi bucuria cu altii, si forum pentru discutii interminabile.

 
At 1:04 a.m., Blogger Unknown said...

Si lista poate continua cu www.Pro-shop.ro magazin cadouri - puteti gasi la noi o gama variata de cadouri pentru copii, femei si barbati. www.pro-shop.ro Magazin cadouri ingenioase si promotionale multifunctionale - importator direct, peste 500 produse in stoc, fara comanda minima, livrare prin posta sau curier. Personalizam promotionale pentru evenimente, promotii, expozitii.... Magazinul casei tale sau magazinul cadourilor tale: cadouri pentru birou, casa, gradina, picnic, plaja, articole voiaj, accesorii PC, ceasuri , statii meteo, umbrele, textile, brelocuri, lanterne, unelte si scule.

 
At 1:05 a.m., Blogger Unknown said...

Lista poate cpntinua cu www.pro-shop.ro - magazin cadouri ingenioase si promotionale multifunctionale - importator direct, peste 500 produse in stoc, fara comanda minima, livrare prin posta sau curier. Personalizam promotionale pentru evenimente, promotii, expozitii.... Magazinul casei tale sau magazinul cadourilor tale: cadouri pentru birou, casa, gradina, picnic, plaja, articole voiaj, accesorii PC, ceasuri , statii meteo, umbrele, textile, brelocuri, lanterne, unelte si scule.

 
At 1:10 a.m., Blogger Unknown said...

Iar pentru o educatie a intelectului copiilor si parintilor (memorie, logica, gandire...) va propun magazinul educational www.pro-edu.ro

Magazin produse educationale pentru copii, elevi, profesori sau parinti - carti, softuri educationale, audiobooks, jocuri, filme documentar si echipamente dotare laboratoare scolare. Peste 300 produse in stoc, fara comanda minima, livrare prin posta sau curier.

 
At 7:31 p.m., Blogger bebebliss said...

Bebebliss.ro - Magazin online articole pentru bebelusi, copii si mamici

Bebebliss comercializeaza o gama diversificata de articole pentru bebelusi si copii. Cu preturi competitive incercam sa venim in ajutorul parintilor care vor sa faca cea mai buna alegere pentru copilasul lor fara sa piarda timpul prin magazine.
Oferta de produse variaza de la carucioare, jucarii, haine copii, cadouri botez, balansoare, produse personalizate, patuturi pana la biberoane, tetine si multe alte accesorii.
Pe langa serviciile de calitate puteti beneficia si de diverse promotii.
Convingeti-va de profesionalismul si promptitudinea noastra.

Va asteptam cu drag pe www.bebebliss.ro!

 
At 8:19 p.m., Blogger Yumi - pentru copii said...

La Yumi, gasiti de acum si patuturi de copii sau patuturi de bebelusi, pictate manual, astfel incat, camera bebelusului dumneavoastra sa fie deosebita si plina de bucurie.
Alege patuturile de copii YUMI!

 
At 8:16 p.m., Blogger Alexandra said...

Piticul Vesel

Cautati articole utile, retete alimentare, poezii, ghicitori, cantece sau jucarii si produse pentru copii si bebelusi ? Vizitati www.piticulvesel.ro si veti gasi un site special creat pentru pitici, mamici si tatici.

http://www.piticulvesel.ro

Acesta e magazinul meu preferat. Imi place sa schimb pareri pe forumul site-ului, sa citesc articolele interesante si utile si nu in ultimul rand sa achizitionez produse de calitate la preturi accesibile.

 
At 9:27 p.m., Blogger Yumi - pentru copii said...

Yumi - www.copiiyumi.com va asteapta cu o gama noua de patuturi pentru bebelusi: patut copii transformabil in 2 sau 3 piese, patut bebe cu sau fara sertar si cu sisteme de leganare. Patuturile pot fi personalizate gratuit prin pictura realizata de un artist plastic In plus va oferim lenjerii de patut la comanda, asortate patutului si toate accesoriile necesare unei camere de copii.
Pentru perioada sarbatorilor v-am pregatit jucarii si de maine vom avea si lazi de jucarii- bancgeta pentru copii vostrii.
Va asteptam! Livram in toata tara!

 
At 10:09 a.m., Blogger maria_mirabela said...

Eu prefer sa-mi iau treburile astea din state, este mai ieftin si sunt clar mai de calitate.

Recomand un site pentru cumparaturi online care mi se pare foarte util: Eu intotdeauna utilizez serviciul gratuit de la Viaddress.com pentru a face cumparaturi din Statele Unite deoarece acestea ofera o adresa virtuala gratuita in SUA , astfel incat sa poti face cumparaturi de la orice comerciant din Statele Unite ale Americii sau de la orice vanzator online din America, Viaddress iti aduce acasa pachetele.

Inregistrarea pe pe http://www.viaddress.com este gratuita. Veti primi un e-mail cu adresa dvs. SUA instantaneu. Puteti, de asemenea, sa cumparati produsele dorite fara comision în cazul în care vanzatorul din SUA nu accepta carti de credit internationale. Este foarte util! Puteti verifica: http://www.viaddress.com

 
At 11:17 a.m., Blogger Unknown said...

www.bebecarucior.ro
Magazinul virtual BebeCarucior va intampina cu o gama larga de carucioare si scaune auto pentru copii, patuturi, biciclete, triciclete, masinute electrice si saniute pentru copii.

 
At 4:14 a.m., Blogger Bebeica said...

Bebeica Shop - www.bebeicashop.ro - comercializeaza online o gama diversa de articole pentru copii, de la imbracaminte, incaltaminte si accesorii pentru bebelusi, jocuri si jucarii pana la carucioare, leagane si balansoare, produse de igiena si sanatate - toate pentru bebelusul tau. Rapid, sigur si eficient - produsele cumparate de dumneavoastra sunt impachetate si ajung in cel mai scurt timp la destinatie. Ideal pentru a face un cadou celor dragi din tara, dar si util parintilor sau persoanelor a caror activitate zilnica nu le permite cautarea acestor produse in magazinele de specialitate.
Produsele provin din SUA si sunt de inalta calitate, la preturi foarte bune, profitand de ofertele de moment ale producatorului.

 
At 12:00 p.m., Blogger Iuliana said...

Pentru ca au si produse de bebelusi si jucarii, scriu si aici de site-urile care mi-au facut sa-mi pierd vremea (vreo luna!) in asteptarea produselor de la ei.

Acestea sunt site-urile pentru bebelusi pe care nu le recomand!
MAGAZINE ONLINE NESERIOASE:
http://www.vreaulamami.ro
http://www.nichiduta.ro

Scriau ca au un anumit produs in stoc, de fapt nu-l aveau, nu m-au contactat sa-mi spuna ca de fapt n-o sa primesc produsele in ziua stabilita, cand i-am contactat eu, mi-au zis ca revin cu un telefon, dar nu au revenit. Culmea e ca am patit la amandoua site-urile aceeasi poveste. E vreo moda?!?!

 
At 10:15 a.m., Blogger Ramona said...

Pentru cei interesati de jucariile din lemn si, mai ales jucarii ieftine si produse in Romania, am descoperit de curand: http://kid.store.ro/.

 
At 5:26 p.m., Blogger Mamiko_ro said...

De mentionat si ...MAMIKO
www.mamiko.ro - magazin online pentru bebelusi, copii si mamici.
Livrare gratuita in Bucuresti.
Comercilizeaza o gama detaliata de produse: articole pentru nou nascuti si copii, carucioare copii, carucioare bebelusi, carucioare nou nascuti, carucioare sport, carucioare gemeni, carucioare landou, scaune de masa, fotolii auto, scaune auto copii, patuturi copii, saltele cocos, leagane, balansoare, premergatoare, interfoane, cadouri botez, cosmetice pentru mamici, articole gravide, cosmetice pentru bebelusi, scutece, detergenti, igiena, produse pentru siguranta copilului, jocuri educative, carti, jucarii etc.

 
At 5:31 p.m., Blogger Mamiko_ro said...

Ce tip de scutece speciale putem gasi pentru bebelusul nostru - Mamiko.ro

* scutece de unica folosinta din bumbac BIO pentru nou nascuti,
* scutece pentru apa sau inot ce se pot folositi in piscina sau in mare
* chilotei de antrenament la olita ce il ajuta pe copil sa faca diferenta intre a fi umed si a fi uscat, conceputi cu desene care se decoloreaza atunci cand acestia sunt umezi.
* pentru a preintampina efectele nedorite ale enurezisului se pot folosi chilotei speciali, cu proprietati absorbante care imita lenjeria de corp si care pot fi purtati pe sub pijamale.

 
At 3:00 p.m., Blogger Mno said...

Acest comentariu a fost eliminat de autor.

 
At 3:05 p.m., Blogger Mno said...

Ca lista sa fie cat mai completa, iata un magazin virtual cu produse si jucarii pentru copii si bebelusi !
Toate cele bune!

 
At 8:02 a.m., Blogger Unknown said...

As mai adauga si...

www.ZonaBebe.ro, site destinat micutilor.

Magazin online cu livrare in toata tara de produse pentru copii, haine, produse utile, jocuri, jucarii.
O gama diversificata de articole pentru copii.
Va asteptam pe www.zonabebe.ro.

 
At 4:28 p.m., Blogger Ecomami said...

Ecomami.ro va ofera scutece refolosibile ecologice (din bumbac organic) si accesorii, hainute pentru bebe din fibre naturale organice (bumbac, lana, matase), lenjerii de pat si perne ecologice, cosmetice din ingrediente naturale, unele chiar organice, detergenti ecologici, esarfe port-bebe cu ajutorul carora copiii sunt purtati in pozitii sanatoase, jucarii potrivite pentru bebelusi.

Incercam sa ne informam in fiecare zi, sa aducem mereu produse sanatoase noi in magazinul nostru si vi le oferim cu mare drag.

 
At 12:15 p.m., Blogger Cristina said...

De adaugat

http://www.hiphip.ro/

- jucarii tip Waldorf (din materiale naturale) - http://www.hiphip.ro/collections/jucarii-eco
- Port bebe-uri sanatoase pentru bebe si mami (se ofera gratuit consultanta in babywearing) - http://www.hiphip.ro/collections/wrap
- Scutece refolosibile, lavabile
- Produse pentru alaptare si pentru sarcina - http://www.hiphip.ro/collections/mama

Sunt produse tip premium, super calitate, multe dintre ele aduse din Finlanda, Anglia, Germania.

 
At 1:49 p.m., Blogger Blog Pikitimi said...

Va asteptam si in magazinul on-line www.pikitimi.ro n Puteti alege dintre mii de produse utile pentru mamici insarcinate si copii de toate varstele. Va putem ajuta sa alegeti produse in functie de dorinte. PRODUSE LA PROMOTIE. LIVRARE GRATUITIA in Bucuresti pentru comanzi mai mari de 70 ro si comanzi de peste 300 ron in restul tarii, in localitati in care exista sediu FAN COurier.

 
At 5:31 p.m., Blogger Unknown said...

www.bebelusultau.ro sarbatoreste cei 11 ani de activitate alaturi de Chicco, printr-o reducere aniversara - 11% discount la toate produsele de puericultura mica marca Chicco , pana la sfarsitul lunii aprilie

 
At 5:31 p.m., Blogger Unknown said...

www.bebelusultau.ro sarbatoreste cei 11 ani de activitate alaturi de Chicco, printr-o reducere aniversara - 11% discount la toate produsele de puericultura mica marca Chicco , pana la sfarsitul lunii aprilie

 

Trimiteți un comentariu

<< Home