Horoscop personalizat 2011

sâmbătă, martie 04, 2006

Carti online - librarii virtuale din Romania

Librariile au fost printre primele domenii ce au profitat de aparitia comertului electronic si au reusit sa se impuna in randul cumparatorilor pe internet. Avantajul principal al unei librarii virtuale este acela ca iti permite sa cauti si sa comanzi cartea dorita intr-un timp record si fara a fi nevoie a te deplasa din fata calculatorului. Bineinteles ca rasfoitul cartilor intr-o librarie clasica nu va putea fi inlocuita niciodata de o librarie virtuala.

In prezent in Romania exista o piata a cartilor online si exista o serie de website-uri ce incearca sa castige aceasta piata. Exista mai multe categorii de site-uri ce va ofera posibilitatea de a cumpara carti online:
- librarii online: magazine independente dedicate doar comertului cu carti
- edituri: din ce in ce mai multe edituri si-au construit site-uri prin care vand cititorilor carti online
- magazine "universale" care au sectoare dedicate cartilor si revistelor.

Pe piata virtuala romaneasca se pot cumpara atat carti noi cat si carti vechi. Anticariatele s-au mutat si ele pe internet.

In continuare o sa gasiti o lista de librarii si anticariate virtuale (lista nu este completa ci prezinta doar cateva adrese interesante):

Librarie.net ( http://www.librarie.net/ )
Prezentare: LIBRARIE.net este site-ul cu cea mai variata oferta de carti din Romania. Din magazinul nostru puteti cumpara atat carte noua cat si carte de anticariat din cele mai diverse domenii. Stocul nostru este actualizat zilnic si este in crestere continua.

Librariile Humanitas Online (http://www.librariilehumanitas.ro/)
Libraria virtuala ce ofera o lista completa de carti aparute la editura Humanitas si nu numai. Exista posibilitatea de a plati online cu cardul precum si de a te abona la newsletter.

Raft.ro (http://www.raft.ro/)
Un alt site de top si cu vechime in internetul romanesc si care ofera o gama variata de carti, grupate pe domenii de interes. Exista si o sectiune de carte straina. Aveti posibilitatea de a plati online cu cardul.

Teora.ro (http://www.teora.ro/)
Libraria virtuala a editurii Teora ce ofera lista completa de carti aparuta si a caror tiraj nu a fost epuizat. Cartile sunt grupate dupa categorii de interes si dupa subiect. Teora pune la dispozitie si un numar gratuit de tip telverde unde puteti suna si comanda cartile dorite.

Editura Sigma (http://www.editurasigma.ro)
Site-ul editurii Sigma este unul foarte bine organizat si unde aveti posibilitatea de a cumpara atat carti noi (ale editurii) cat si carti vechi din pagina de anticariat. Aici puteti gasi o gama variata de manuale scolare aprobate de Ministerul Educatiei

Litera.ro (http://www.litera.ro/)
Litera.ro este magazinul virtual al editurii cu acelasi nume si care va ofera o lista variata de enciclopedii, dictionare practice, ghiduri turistice si carti din biblioteca scolarului. Exista si un dictionar online http://www.litera.ro/dexonline.php.

18 Comments:

At 2:02 p.m., Blogger m1rcea said...

Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

 
At 2:03 p.m., Blogger m1rcea said...

Va recomand si eu o librarie virtuala. Am cumparat recent de pe www.cartinoi.ro si am ramas placut impresionat. Nu numai ca au fost foarte amabili, dar fiind din Bucuresti, mi-au si adus cartile acasa.

 
At 7:06 p.m., Blogger Marketing Online said...

Incercati si www.buybooks.ro

 
At 10:53 a.m., Blogger cip said...

NU va recomand sa cumparati de la raft.ro
Am luat o teapa cumparand de la ei cu cardul si nu mi-au raspuns la mailuri sau telefon.

Mare atentie la sarlatani!

 
At 11:33 a.m., Blogger raster said...

eu de departe am gasit cam tot ce vroiam in librarie.net unde au si anticariat

 
At 10:14 p.m., Blogger CadouriHaioase.ro said...

Buna,
Ma numesc Cristian Titus Constantin si reprezint firma 1 Asalt Advertising Agency SRL. As dori sa stiu mai multe despre programul de publicitate al site-ului d-voastra. (inscriere, bannere, etc.) si chiar as dori sa primesc o oferta de la d-voastra.

Multumesc anticipat,

Cristian Titus Constantin

www.cadourihaioase.ro
www.cadouri-lux.ro
www.1asalt.ro

 
At 3:17 p.m., Blogger Andres said...

Va sugerez www.metropolis.ro . Gasiti in permanenta oferte, recomandari din domenii precum: business, beletristica, cunoastere, autoeducare etc.

 
At 2:05 a.m., Blogger sebi said...

va recomanda www.coltulcolectionarului.ro . e un anticariat online cu o oferta foarte variata. am gasit acolo carti pe care nu le-am vazut nicaieri in alta parte. livrarea se face prin posta romana sau prin ridicare de la sediu si indiferent de metoda nu dureaza mai mult de 5. si inca ceva. toate cartile de pe site sunt in stoc. asa ca va recomand cu caldura acest site. macar sa il vizitati...

 
At 3:42 p.m., Blogger sigma said...

Vizitati libraria www.editurasigma.ro Va recomand Ghidurile de pregatire pentru Teza cu Subiect Unic 2008: Matematica - Clasa a VII-a si a VIII-a, Limba si literatura romana - Clasa a VII-a si a VIII-a, Istorie - Clasa a VIII-a si Geografie - Clasa a VIII-a.
Lucrarile au fost elaborate pentru a veni in intampinarea pregatirii elevilor din clasele a VII-a si a VIII-a pentru sustinerea tezelor cu subiect unic.
Acest tip de evaluare la nivel national, reglementat si statuat prin lege necesita o pregatire sistematica si temeinica, in conformitate cu programele elaborate de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului.
Lucrarile contin:
• Calendarul si metodologia de desfasurare a tezei cu subiect unic la matematica pentru clasele a VII-a si a VIII-a;
• Programa scolara pentru teza cu subiect unic la matematica, clasa a VIII-a;
• Exercitii si probleme recapitulative ce acopera intreaga materie de semestrul al II-lea, tinand seama de ordinea parcurgerii acesteia;
• Modele de teze si rezolvarile acestora.
Subiectele propuse (realizate de profesori de prestigiu) sunt alcatuite cat mai diversificat, urmarind programa astfel incat prin rezolvarea lor sa ofere elevilor o modalitate de verificare si sistematizare a cunostintelor invatate.

 
At 1:40 p.m., Blogger mada said...

Buna ziua
Interesant articolul, si mai ales comentariile. Stiu ca nu se incadreaza aici, nu am vazut nici o mentiune, dar daca doreste cineva sa cumpere electrocasnice, eu am cumparat de la www.pentruacasa.com si am fost foarte multumita, in sensul ca si serviciile oferite sunt de calitate, nu doar produsele. Stau foarte bine pe parte de informatii despre produse. (vezi blog).
O zi placuta!

 
At 4:09 p.m., Blogger sebi said...

http://www.alegecartea.net

pe asta l-ati uitat
:p

 
At 9:09 p.m., Blogger gzettuta said...

caut dictionar sarb roman , roman sarb , nu am gasit nicaieri.
daca ma puteti ajuta va rog sa ma anuntati. e-mailul meu e gzettuta@yahoo.com
multumesc
Geta

 
At 9:03 p.m., Blogger pisicuta said...

Crezi ca este mai interesant sa cumperi pe net decat sa rasfoiesti o carte in librarie inainte sa o cumperi?

 
At 4:30 p.m., Blogger Unknown said...

am gasit carti foarte faine pe www.libraria-academica.ro . si servirea e foarte prompta

 
At 2:38 p.m., Blogger ada said...

Va recomand site-ul http://www.master-key-system.ro, gasiti acolo o carte care trebuie sa existe in fiecare raft! O recomand mai ales celor interesati de dezvoltarea personala, de orientari spirituale noi si de tehnicile mentale de meditatie. Se numeste "Cheia implinirii dorintelor tale" de Charles Haanel.

 
At 12:05 a.m., Blogger Unknown said...

Va recomand buybooks.ro, au de departe cea mai rapida livrare.

 
At 10:45 p.m., Blogger Unknown said...

Eu obisnuiesc sa cumpar online carti de pe www.librariatuturor.ro. Cartile au reduceri, iar personalul este mereu extrem de amabil. Deseori le-am solicitat carti care nu erau prezentate pe site si m-au ajutat mereu. Va recomand cu incredere aceasta librarie!

 
At 4:20 p.m., Anonymous Anonim said...

Buna ziua la toata lumea.Cea mai buna librarie de unde puteti procura cele mai diversificate carti de toate tipurile si pentru toate vartele este www.lucman.ro
Editura online Lucman.
Incercati eu sunt foarte multumita de serviciile lor
O zi frumoasa va doresc.

 

Trimiteți un comentariu

<< Home