Horoscop personalizat 2011

vineri, martie 10, 2006

Bijuterii online - Inele, verighete , coliere

Bijuteriile , acele obiecte care deseori fac ca lumea sa se invarta in jurul lor, au fost si vor ramane in continuare unele dintre cele mai cautate marfuri. Indiferent de sex si gusturile personale cu totii suntem 'nevoiti' sa purtam o bijuterie, fie ca este un lantisor de aur sau de argint, inele pentru doamne sau verighete pentru amandoi.

Barbatii , in mod special, atunci cand se apropia un din zilele de facut cadouri pentru iubite sau sotii (diferite aniversari) se gandesc in primul rand la o bijuterie. De obicei se merge la sigur cu un astfel de cadou si foarte rar dai gres.

Problema apare cand trebuie sa alegi. Nu este usor sa te decizi ce anume vrei sa cumperi: un inel, o bratara, un pandativ, o pereche de cercei sau un set complet. Si daca mai pui la socoteala si faptul ca trebuie sa te gandesti la ce material sa alegi ( aur , aur alb, argint, platina sau alte combinatii) si sa fie cu cristale, perle (sintetice sau de cultura) sau alte pietre pretioase atunci intregul proces devine extrem de dificil.

Si totul se rezuma la timpul petrecut in magazine...treci de la un magazin, stand la altul si tot asa. Noroc cu internetul...acum poti sa cauti bijuteria preferata de la propriul calculator, o poti comanda online, plati online si o primesti direct acasa sau la birou. Convenabil nu? Asa ma gandeam si eu...

In continuare va prezint cateva magazine virtuale de unde puteti cumpara bijuterii online:

www.bijuteriiaur.ro
Casa de bijuterii Cip Zet produce si comercializeaza bijuterii din aur la o calitate impecabila. Comenzi online en detail si en gros. Gama variata de inele,verighete, pandante,cercei,lanturi,bratari.

http://www.cadoultau.ro/default.php/cPath/49
Magazin online ce va ofera o gama variata de bijuterii printre care amintim :Bratara Beguile, Bratara cu model geometric , Bratara Rome , Ceas de dama , Cercei argint cu piatra alba , Cercei Blue Charm , Colier Broken Heart , Colier Flamboyant ,Colier Vanessa ,Lant cu pandant cruciulita argint.

http://www.coriolan.ro/
Coriolan Aur Smarald este online! Cel mai mare producator de bijuterii din Romania te invita sa-l vizitezi. Verighete. Inele de logodnă

http://www.verighete.ro/
Verighete, Inele de logodna - Bijuterii "FiresQ"
Plus: aici gasiti si o intreaga documentatie privind diamentele. Bine de stiut!

www.atcom.ro
Casa de bijuterii Atcom SA - Producem Reparam Confectionam Verighete si inele de logodna din aur peste 2000 de modele.

6 Comments:

At 9:46 p.m., Blogger Unknown said...

Va mai recomand si: www.bijuterii-unicat.ro

 
At 4:21 p.m., Blogger Unknown said...

Incercati si la www.lucruridemana.ro. Bijuterii handmade unicat sau de serie mica.

 
At 12:54 p.m., Blogger maria_mirabela said...

Un alt site pentru cumparaturi online care mi se pare foarte util: Eu intotdeauna utilizez serviciul gratuit de la Viaddress.com pentru a face cumparaturi din Statele Unite deoarece acestea ofera o adresa virtuala gratuita in SUA , astfel incat sa poti face cumparaturi de la orice comerciant din Statele Unite ale Americii sau de la orice vanzator online din America, Viaddress iti aduce acasa pachetele.

Inregistrarea pe pe http://www.viaddress.com este gratuita. Veti primi un e-mail cu adresa dvs. SUA instantaneu. Puteti, de asemenea, sa cumparati produsele dorite fara comision în cazul în care vanzatorul din SUA nu accepta carti de credit internationale. Este foarte util! Puteti verifica: http://www.viaddress.com

 
At 2:16 p.m., Blogger bodyandbijoux.ro said...

Pe www.bodyandbijoux.ro gasiti bijuterii placate cu aur la preturi foarte bune si placarea rezista chiar daca sunt purtate zilnic!

 
At 12:11 p.m., Blogger Promo @ said...

Bijuterii argint handmade si nu numai puteti gasi si la Dimas Gold - Bijuterii Argint si Accesorii pentru Handmade

 
At 11:31 a.m., Blogger seowebmaster said...

Acest comentariu a fost eliminat de autor.

 

Trimiteți un comentariu

<< Home